Weekend - WAV Version

Availability: In stock

€0.79

Product Description

Haar Nieuwe Single!!
Weekend the Single on the A Side, and Dikzo on the B side!!

Je kent haar vast als de vuige ruige sexy DJ Mama en anti bont activiste, maar nog niet als rockende frontvrouw: al zingend schreeuwend en half proestend over het podium stuiterend en struttend, is ze een geboren performer. Met nummers van maximaal 2 en een halve minuut worstelt ze zich door een killer set van 20 minuten samen met haar vaste band Tom en Puck, aangevuld met VJ Kaseta.

Ze is net terug uit SXSW, Texas Music Conferentie, waar ze een geweldig indruk achter liet. Net zoals in de jaren 90 toen ze op de Miami Music Conference terug kwam als ster van de Eurohousers ‘Nomansland’, belooft deze laatste trip dat ze terug komt als ...

Samen met Aka Simon Little (van de bands STRFCKR en (Never mind the) Stars, en in de UK pers al omschreven als pionier van de DAM-POP Scene) werkt ze aan haar eerste album (voorlopige titel “poop in your face”), en daarvan komt deze eerste officiele single “Weekend!”

Afgelopen jaar al goed voor 32 interviews en features in bladen en magazines zo divers als Viva tot Mama, draaide ze door heel Europa, gaf paaldanscursussen en heeft ze haar basis gelegd als rock-artiest door afgelopen jaar met haar band op te treden op zo’n 30 podia en festivals zoals Valtifest, Lovedance & Gouden Kabouter Awards!
Wie wil nu niet zijn Weekend vieren met Wannabeastar??


English translation:
nice legs, sexy lady, pole dancing, rock n roll, yada yada yada bottle of wine.
Here's the brilliant new single from Wannabeastar!

Weekend - WAV Version

More Views

€0.79